QUI SOM

Antecedents i objecte del projecte.

Característiques del servei.

La finalitat de Gran Via Ràdio, es el foment i la comunicació local, mitjançant ones hertzianes a la banda comercial de la FM, DAB+ i també a través d’Internet.

La creació de Gran Via Ràdio implica així el servei de comunicació comunitari del districte de Sant Martí de Provençal, aglutinant totes aquelles iniciatives socials, culturals i municipals que tinguin com a marc el districte de Sant Martí de Provençal inicialment.

La finalitat de Gran Via Ràdio és el foment i la promoció de la comunicació local o de barri, mitjançant  el desenvolupament , la gestió, la prestació i l’explotació, sota el servei de difusió per ones mètriques FM, Internet i qualsevol altre suport.

AMSC  és l’organització gestora de l’entitat Gran Via Ràdio, constituïda com a entitat sense ànim de lucre que treballa en l’àmbit de la comunicació de proximitat  i en la radiocomunicació en general en la vessants vinculades al moviment cívic, cultural i com a experiència local de comunicació de proximitat.

​Gran Via Ràdio compleix amb el reconeixement de les administracions de Catalunya i s'ajusta a la Llei 22/2005, de 29 de desembre, de la comunicació audiovisual de Catalunya, article 70, de la prestació de serveis de comunicació per part d’entitats sense ànim de lucre.

Ver más

Copyright 2012 - Associació de Mitjans i Serveis Culturals en Ràdio i Televisió Local de Catalunya  - CIF G-66832718 - Grup AMSC

  • Facebook Clean
  • Instagram - Círculo Blanco
  • Twitter - círculo blanco
pen_català_PNG_LOGO.png
Logo-Mobile-1 xrcb OK 1.png
amsc3.png
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now